KOMPANIJA SINKRO PROSLAVILA 18 GODINA USPJEŠNOG RADA

 

Prijatelji “Sinkra”, brojne poznate ličnosti iz različitih sfera bh. javnog života - muzičari, sportisti, glumci, umjetnici, te predstavnici medija zajedno sa uposlenicima, u ugodnom i lijepo uređenom prostoru novog salona  Sinkro na Vilsonovom šetalištu, a kasnije na zabavi u MyFace-u proslavili su 18 godina uspješnog rada i dobrih poslovnih rezultata.

Kompanija Sinkro osnovana je sad već davne 1997 godine i od male radnje na Mejtašu, preko prodavnice mebl štofova i namještaja na Skenderiji izrasla u kompaniju koja zapošljava preko 300 uposlenika i svoje proizvode izvozi u 25 zemalja svijeta, te snabdijeva više od 250 regionalnih proizvođača mebl štofovima i repromaterijalima za proizvodnju namještaja.

Na odličnoj i dugoočekivanoj zabavi, prisutni među kojima su bili Tarik Filipović, Senad Hadžifejzović, Elvir Bolić, Lejla Šebić, Hamo Salihbegović, Nećko Merdžanović, Adnan Šaran, Aleksandar Seksan, Ermin Sijamija, Aleksandar Hršum, Tanja S. Đurović, Selma Berisalić i mnogi drugi su uživali u druženju i izvedbama Aide Mušanović.Sinkro je prema zapažanju prisutnih, dodatnim angažmanom na domaćem tržištu i otvaranjem ekskluzivnog salona namještaja i kućnih dekoracija, još jednom opravdao povjerenje svojih kupaca i ljubitelja istančanog ukusa.

To nije sve. Najavljeno je novo širenje Sinkro porodice za novih 100 uposlenika i ulazak u novi segment proizvodnje namještaja.